Rideundervisning

Via denne side og de tilknyttede undermenuer kan du finde oplysninger om de muligheder for rideundervisning, som der er “Rundt om Nökkvi”.

Generelt kan oplyses, at der ikke foregår egentlig rideundervisning i Nökkvi-klubbens regi. De muligheder for rideundervisning, som der er under “Rundt om Nökkvi”, arrangeres af en eller flere privatpersoner, som i fællesskab går sammen om at lave rideundervisning på forskellige niveauer. Nogen arrangerer rideundervisning for voksne, en eller flere gange om ugen, og andre arrangerer rideundervisning for børn og juniorer. Fælles kendetegn er, at al undervisning foregår i privat regi, AF Nökkvi medlemmer FOR Nökkvi medlemmer.

Klubbens rolle i forhold til rideundervisningsmulighederne er alene, at stille plads på klubbens hjemmeside til rådighed for oplysning og koordination omkring aktiviteterne.

Undervisningen foregår som udgangspunkt på Nökkvis ridebane på Havredal Gl. Skole, Ulvedalsvej 32, Havredal, 7470 Karup.

-  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  -

  • Er du interesseret i at etablere/arrangere rideundervisning, kan du sende alle praktisk oplysninger omkring undervisningen til Nökkvi hjemmeside noekkvi@hotmail.com. Så sørger vi for at oplysningerne bliver lagt ud på hjemmesiden hurtigst muligt.

-  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  -

Se tidspunkter for undervisning i banekalenderen

Undervisere/Kontaktpersoner:

Undervisning v. Bent Melvej Nielsen

Deltagere: unge/voksne

Bent underviser med udgangspunkt i den enkelte rytter. Du kan deltage uanset, om du er øvet eller nybegynder. I undervisningen fokuserer Bent meget på opstilling og brug af sæde og andre hjælpere. Bent trækker på sin mangeårige erfaring med den islandske hest der bl.a. tæller stævneridning og træning af ungheste.

Kontakt Bent Melvej Nielsen for flere informationer
Røverdal 10, Dollerup
8800 Viborg
mob. 40 27 65 66