Klubbens baggrund

Nökkvi er en lokalklub under Dansk Islandskhesteforening. Klubben blev stiftet i 1977.

Klubben er hjemmehørende på Viborg-egnen, men vi har medlemmer fra et stort geografisk område.

Vi er en blandet flok med interesser indenfor alle grene af Islænderverdenen. Nogle går meget op i avl, mens andre dyrker konkurrenceridning. Men Nökkvis primære force ligger indenfor naturridningen, med alle mulige facetter, lige fra den lille aftentur, til lange – ofte flere dages – ture gennem skov og på strand.

Vi lægger desuden stor vægt på det sociale liv og elsker at mødes og hygge os med hinanden og vores dejlige gangere. Vi har mange forskellige aktiviteter hen over året, nogle mere faste end andre – ofte slutter vi en god dag af med at grille, lave bål eller hvad vejr og vind passer til.

Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne i Nökkvi – uanset hvilken baggrund og erfaring man har. Som nyt medlem kan det være svært at finde ”rundt” i flokken, men kontakt eventuelt medlemmer af bestyrelsen, for at få mere information – eller endnu bedre, meld dig til vores arrangementer, og gør opmærksom på at du er nyt medlem – så vil vi sørge for at du bliver taget godt imod.

Vi er endvidere i gang med at gøre noget mere for vores juniorer. Ud over klubbens almindelige aktiviteter, laves der også særlige arrangementer for juniorer.

Husk også at kigge forbi aktivitetskalenderen, og se hvornår næste arrangement afholdes.

Skulle ovenstående have gjort dig interesseret i vores klub og dens aktiviteter, og ønsker du at melde dig ind i klubben, eller har du spørgsmål vedr. medlemskab m.v., kan du se mere her.

Indmeldelse og kontingentbetaling sker via hjemmesiden www.sporti.dk. For at komme direkte til Nökkvi’s indmeldelsesside Klik her.