Medlemskab, ind- og udmeldelse, betaling af kontingent

Man kan være medlem af Nökkvi som enkeltperson (enkeltmedlemskab) eller som familie (familie-medlemskab). Kontingent for de to medlemstyper fastsættes hvert år af generalforsamlingen. De aktuelt fastsatte kontingenter fremgår nedenfor her.

Årlig kontingent:

Enkeltmedlemskab, kr. 200.

Familiemedlemskab, kr. 400.

Husk at samtlige personer i medlemskabet skal registreres

Medlemsservice: Line Thybo, tlf.  29 70 97 46, linethybothybo@gmail.com

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Indmeldelse og kontingentbetalinge skal ske via hjemmesiden www.sporti.dk.

For at melde dig ind skal du gå til hjemmesiden www.sporti.dk. Du kan klikke her, så kommer du direkte til Nökkvi’s indmeldelsesside (se nedenfor) på www.sporti.dk.

Er du allerede medlem og skal betale kontingent – se længere nede på siden.

Via www.sporti.dk skal du klikke på menupunktet “Klubber“. Her finder du, og klikker, på “Nökkvi” på listen over klubber og klikker på “Indmeldelse”, så kommer du til indmeldelsessiden, som vist på eksemplet herunder.

Husk at ændre dine oplysninger på Sporti hvis du flytter, får ny email-adresse, telefon-nummer mv.


På denne side vælger du den type medlemskab, som du ønsker at oprette, og følger derfra den vejledning, som gives på www.sporti.dk. Opretter du et familie-medlemskab, skal du også indtaste oplysninger på minimum et familiemedlem ud over dig selv. Omfatter dit familie-medlemskab også børn/unge, er det specielt vigtigt at registrere og indtaste korrekt fødselsdato på barnet, børnene, den/de unge.

Du slutter af med at betale. Du kan betale med Dankort og de mest almindelige kreditkort. Al betaling foregår krypteret via en sikker forbindelse (læs evt. flere oplysninger som sikkerhed vedr. betalingen på www.sporti.dk). Bemærk, at www.sporti.dk opkræver et gebyr for at håndtere betalingen. Gebyret hæves på dit betalingskort samtidig med betaling af kontingent.

Er du allerede medlem af Nökkvi og skal betale kontingent, modtager  du en mail fra Sporti vedr. opkrævning af kontingent. Her klikker du blot på linket BETAL KONTINGENT, for at komme videre med fornyelsen af dit kontingent.

Betal_kontingent

Har du allerede oprettet en profil på www.sporti.dk, skal du følge samme procedure som beskrevet ovenfor, men du kan med fordel logge dig ind på din profil på www.sporti.dk inden du starter med indtastning af medlemsoplysninger, da medlemsformularen så automatisk udfyldes med dine personoplysninger. Ved familiemedlemskaber skal oplysninger på familiemedlemmer indtastes manuelt. Husk at registrere eventuelle børn/unge.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Bemærk, for at være stemmeberettiget skal kontingent
være betalt rettidigt inden generalforsamlingen.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Har du spørgsmål vedr. medlemskab af Nökkvi, eller hvis du ønsker at melde dig ud af Nökkvi, kan du kontakte:

Line Thybo

Tlf.: 29 70 97 46
e-mail: linethybothybo@gmail.com