Nye kørekortregler, JAN 2013

.

Der er kommet nye kørekortregler pr. 19. januar 2013. En del af disse regler omhandler kørsel med anhænger, herunder anhængere over 750 kg, hvilket jo vil sige stort set alle hestetrailere.

På denne side finder du forskellige links til de nye regler, og vejledninger m.v. vedr. de nye regler, forskellige debat-indlæg (f.eks. fra joras.dk) og hvad der ellers kunne være interessant i denne sammenhæng.

Bemærk, at anhængerreglerne i gennem tiden har været grundlag til mange diskussioner, holdninger, frustationer, irritationer osv. Det vil de links, indlæg m.v., som findes på denne side ikke kunne lave om på, da reglerne fortsat godt kan virke indviklede, uklare og svære at forstå.

Formålet med denne side er da heller ikke at bringe “fuldstændig klarhed” over reglerne og bestemmelserne m.v., men blot et forsøge på at samle lidt informationer om reglerne. Det vil til enhver tid vil være op til den enkelte person at vurdere, hvad der er “op og ned” på de nye regler, og hvordan de passer, eller ikke passer, for den enkeltes forhold.

Hvis du skulle kende til andre gode informationer/oplysninger omkring de nye kørekortregler, som du synes kunne passe ind her på siden, må du meget gerne sende en mail til Nökkvi på adressen noekkvi@hotmail.com. Så sørger vi for at få de kommer med her på siden hurtigst muligt.

.