Juniortur til Klosterheden Plantage

.
2. pinsedag, mandag d. 20. maj 2013,
kl. 10.30

Vi mødes med Inger Margrethe og Terje, der er vores guider på rideturen, som starter på adressen ”Maskincentralen ved Fruehøj”, Hovedvejen 1, 7620 Lemvig.

Vi rider ca. 2½ time. På turen vil vi holde en pause, hvor vi spiser vores medbragte mad og drikkevarer. Mor eller far må gerne ride med eller køre med på cykel/mountainbike.

Inger Margrethe og Terje ved rigtig meget om Klosteheden Plantage, som er en af de største skove i Danmark.  Der er fantastisk dyreliv i Klosterheden Plantage.

 

 

 

I 1999 blev der udsat 18 bævere. I dag er der mange, mange flere. Hvis vi er heldige, får vi måske nogen at se…!

 

 

 

 

Men en ting er sikker, vi kommer helt sikkert se en eller flere af de fantastiske bæverdæmninger.

 

 

 

 

 

Udover bævere, lever der også rigtig mange kronhjorte i plantagen. Kronhjorten er det største landpattedyr i Danmark.

 

 

 

I Klosterheden Plantage lever den største flok af kronehjort. Man mener, at der er ca. 325 kronhjort i flokken. Måske vi er heldige og se en eller flere af dem.

 

 

Kom og rid med på denne tur, som helt sikkert bliver en fantastisk oplevelse.

Kørselsvejledning:
Kør via Holstebro. Fra Holstebro køres af Vilhelmsborgvej mod Lemvig, vej nr. 521, gennem Linde. Et par km efter Linde drejes til højre af Klosterhedevej, vejskilt mod Gudum, kør ca. 2 km, herefter til venstre af Gl. Landevej ca. 2 km, så kommer man til skovfogedboligen Fruehøj, der har adresse Hovedvejen 1. BEMÆRK: Der er tre indkørsler fra Gl.Landevej. Der skal køres ind af den tredje. Vi sætter et TRAILER – P – skilt op. Kør videre frem til maskincentralen. Det er vigtigt at følge denne kørselsvejledning. Bruges GPS eller de gule sider, så anvises veje, hvor motortrafik ikke er tilladt, og man risikerer en bøde.

Tilmelding til Githa på mobil 2296 7475 eller mail: gitkle@gmail.com
Sidste tilmeldingsfrist er den 15. maj 2013.