ALRID arrangement 1. juni 2013

.

Kære Nökkvi ryttere!

Da vi ikke har fået så stor respons på vores henvendelse vedr. ALRID-stævne som vi havde håbet, har bestyrelsen taget beslutning om at aflyse stævnet. Vi beklager meget, men det er et meget arbejdskrævende arrangement, som kræver en vis mængde deltagere.

MEN – der var jo nogle som var interesserede, derfor tilbyder vi følgende – både for stævneryttere og skovtursryttere, som gerne vil prøve noget nyt!

Vi afholder et ALRID TRÆNINGSPAS!

Det bliver efter følgende koncept:

Alle ryttere mødes kl. 09.00 ved Skovfogedboligen på Aarestrupvej, 7470 Karup – samme sted som vi brugte ved DM i ALRID sidste år.

Nærmeste “GPS-søgbare” adresse er skovfogedboligen på Aarestrupvej 178, 7470 Karup.

Start-mål-område-terræn-og-udholdenhed-2
Indkørsel til start- og målområdet skal ske via “Fyrrehalevej” (vejskilt opsat)(bemærk: på nogle satellit-kort er skovvejen også benævnt Aarestrupvej). Indkørsel til P-plads/P-areal ligger ca. 650 m. fra krydset Ulvedalsvej (rute 186) og Aarestrupvej.

Her vil der være afmærket en udholdenhedsrute (incl. km mærker) på knap 5 km, som kan rides individuelt eller i hold, alt efter hvad man har lyst til.

Alrid spring_01018a

Fra samme udgangspunkt har vi afmærket en terræn-lydighedsbane på 5,1 km. Der vil være ca. 12-14 forhindringer af forskellig højde fra AL4-AL3. Her kan man igen enten ride individuelt eller deltage i en af de gruppe der vil være – vi har 2 forryttere.

Idealtider for klasserne oplyses lørdag morgen.

Såvel udholdenhedsruten som terrænlydighedsruten ligger i Ulvedal Plantage. Dvs. at underlaget er grusveje, græsbeklædte skovveje og stier med nåle og blade.

DM ALRID lørdag_01687a

Der vil være en pulsmåler til rådighed, så man kan få checket, hvor langt man er kommet med sin træning, men man skal selv sørge for tidtagning, og der er ingen dyrlægekontrol.

Kl. 11 begynder vi med lydighed. Her rider vi på en 20 x 40 meter bane, og du bliver bedømt af en fra DRF – altså ikke en DI dommer. MEN – brug det til at få trænet dit program. Det er ikke det samme at træne, som det er at ride for en dommer. Og denne dommer vil give dig input til din præcision, tempoet og tegningen af figurer, hvilket de fleste kan lære en masse af! Du får selvfølgelig en bedømmelse med derfra.

Praktiske oplysninger vedr. mødestedet i Ulvedal Plantage:

  • Der er mulighed for at parkere med trailer og bil umiddelbart ved start og mål området.
  • Der vil være vand tilgængeligt på pladsen – både til nedkøling og til vanding af hestene – men husk selv at medbringe spande til dette.
  • Man kan opsætte fold ved start/mål området. Medbring selv hegn!
  • En del af springruten er åben for tilskuere.

Tilmelding:

Du tilmelder dig arrangementet pr. mail på – noekkvi@gmail.com. SENESTE TILMELDING ER DEN 27. MAJ

Skriv navn, mail og tlf. nr, hestens navn, om du vil ride alene eller i hold i terrænet og hvad klasse du træner til (det skal vi bruge i forhold til lydigheds bedømmelsen)

Pris:

Pris for dette er kr. 50,00 – som betales på dagen.

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ RING TIL MATHILDE PÅ TLF. 5192 1581