Supplerende/praktiske oplysninger vedr. Nökkvi Klubmesterskab 2013, del 2.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Informationer udsendt den 25. august 2013:

Tilmeldingsfristen til Nökkvi’s klubmesterskab, del 2, udløb fredag den 23. august, hvor der i alt var tilmeldt tolv ekvipager.

Nökkvi’s sportsudvalg må beklageligvis meddele, at klubmesterskab, del 2, er aflyst på grund af for få tilmeldinger.

De tilmeldte deltagere har mulighed for at få tilbagebetalt tilmeldingsgebyrer (kr. 50,- pr. tilmeldt klasse) ved at sende en mail med kontooplysninger til Marianne Rasmussen på følgende mailadresse, mariannerasmussen16@live.dk. Pengene vil derefter blive overført hurtigst muligt. Sporti administrationsgebyret på kr. 12,- tilbagebetales ikke.

De tilmeldte deltagere er pr. mail blevet informeret om aflysningen og om muligheden for tilbagebetaling af tilmeldingsgebyrer. Herudover er der udsendt nyhedsmail til alle medlemmer via (Sporti/Nökkvi-) mail med information om aflysningen.

Med venlig hilsen
Nökkvi/Sportsudvalget

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Informationer udsendt den 20. august 2013:

Klubmesterskabet, del 2, nærmer sig og i sportsudvalget er vi ved at samle alle trådene…

Her er lidt forskellige informationer m.v. omkring arrangementet:

Flere har spurgt sportsudvalget, hvorfor datoen for klubmesterskabet, del 2, er ændret. Det er det fordi at der kom henvendelser fra medlemmer i Nökkvi, som ønskede at arrangementet blev rykket frem på grund af ALRID den 14. september, så de kunne bruge klubmesterarrangementet som træning dertil. Andre ønskede tilsvarende at bruge klubmesterskabsarrangementet som træning til stævner som Snegla Open 2013, Jökull Åben DRL stævne, Gantis DRL efterårsstævne og Toppurs efterårsstævne.

Sportsudvalget har valgt at efterkomme disse ønsker, ligesom vi også har efterkommet ønsket om en dressurklasse og en 3-gangsklasse for øvede rytter.

Vi i sportsudvalget beklager, at vi ikke var opmærksomme på, at der i Skive på samme tidspunkt er ”Hesten i fokus”. Ellers havde vi forsøgt at finde en anden dato.

Vores tre dommer til klubmesterskabet bliver Jan Broch, Teia Melvej Stennevad, og Friedrich Schlesinger.

Sidste tilmelding er fredag d. 23. august 2013 kl. 12.00, og vi går i gang med at lave startlister samme dag, så vi kan få dem ud så hurtigt som muligt.

Stævnet gennemføres ved minimum 25 deltager.

Vi får brug for hjælp fredag aften til at sætte telte og skilte op. Vi starter kl. 18.00 eller så hurtig man kan :-).

Vi mangler hjælper til selve klubmesterskabsdagen, bl.a. 2 dommersekretærer og hjælpere til caféen. Vi prøver at planlægge det sådan, at man ”kun” skal hjælpe i ca. to timer i caféen eller hvordan det nu passer ind, hvis man f.eks. selv skal ride. Hvis der er nogen, der har lyst til at bage kage, vil det selvfølgelig være supergodt :-). Vi mangler en ansvarlig for uddeling af ”hjelmfarver”, og ansvarlig banemester. Så meld jer endelig, vi får bruger for jeres hjælp :-).

Til klubmesterskabet mangler vi et lydanlæg. Så hvis der er nogen, der har et og gerne vil låne det ud til os, vil vi sætte stor pris på dette. Vi vil selvfølgelig gerne betale et mindre beløb for det.

Angående foldplads, har vi fået lov til at låne Havredal Borgerforenings anlæg (bag ved foldboldbanen, hvor der også er bålplads). Det betyder, at foldene kommer lidt væk fra baneområdet og at vi kan få større folde til vores heste :-). Der vil være opsat skilte til foldpladsen.

Vi har samlet flotte og spændende præmier/sponsorgaver. Bl.a. fra Land og Fritid, Miljøfoder, Lisbeths Keramik, Møllegården, Ulla Graversen og Doro Schlesinger. Vi er ikke færdige endnu, så vi håber, at der kommer fra mange flere.

Kom og være med til kampen om at blive Nökkvi’s klubmester 2013, Kom og oplev en spændende, hyggelig, koncentreret og afslappede dag.

Håber at vi ses!

Med venlig hilsen
Sportsudvalget

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -