Hubertus-ridt for ungryttere

Det traditionsfyldte Hubertus-ridt…

Nu med et felt for ungryttere…

 Den 1/11- 2015 byder Nökkvi og Else Ravn velkommen til årets Hubertstus-ridt, på adressen Papsøvej 8, Hvam 8620 Kjellerup.
(se kort over hvor det er, under Hubertusjagt på hjemmesiden)

På denne dag rider
Poul Christiansen og Malene Graversen
en tur svarende til det store felt, men vi følges IKKE med dem.

Turen foregår på forrytterens kommando, og vi rider efter at ALLE skal have det sjovt, nyde skovens smukke farver og have gode udfordringer hen over de faste forhindringer.

Vi mødes kl. 9.30. Her taler vi om hvad et Hubertus-ridt er, hvordan vi rider i flok over forhindringerne og om generel god opførsel i flok. Her efter sadler vi op.

Efter ridtet er der opløb (galopløb), her kåres årets Hubertusrytter, som er den første der kommer over målstregen, samt årets næstesidste rytter. Der er klubmeterpoint til begge placeringer.

Hvem kan deltage?

Du skal have lov af dine forældre, skal kunne styre din hest i en flok, og du skal kunne springe og ride galop.  Hvor gammel du skal være, er svært at sige.  Det afhænger af rideerfaring, mod og dygtighed.

Er du eller dine forældre i tvivl så ring til Malene. Vi kan evt. tage en prøvetur inden.

Vi rider ud med min. 2 ryttere og kommer der mere end 6 deltagere findes der flere voksne, for hver 3. ung er der 1 voksen.

Pris 25 kr. dette går til suppe og betales til Else på dagen, forældre kan også melde sig til suppen.

Senest tilmelding den 25/10-15 til Malene på tlf. 22 80 60 17.
I tidsrummet 16.00-21.00 fanger du mig bedste.

For at tilmelde dig, skal DU som ungrytter selv ringe, så vi kan få os en kort snak om ridtet, dine forventninger/ønsker og forudsætninger. Jeg bider ikke J

Mvh Poul Christiansen, Malene Graversen og det øvrige Børne- unge udvalg.