Agility med hest for både børn og voksne

Du kender måske agility fra hundetræning, men har du overvejet at træne det med din hest?

Den 3. juni mødes vi hos Best Breed Mustangs ved Lånum, hvor en bane med 15-20 forhindringer står klar til os. Trine som ejer banen vil guide os, hun har stor erfaring med heste – tilridning, trailerlæsning, stress hos hesten og andet. Vi skal arbejde 5 ekvipager (rytter + hest) på banen ad gangen i ca. 20 min om formiddagen. Så er der fælles frokostpause, hvor Trine vil fortælle lidt om stutteriet og stedet. Derefter  har hvert hold igen 20 minutter på banen efter frokost.

Vi vil forsøge at sammensætte holdene lidt efter alder, så f.eks. børn kommer på et fælles hold. Alle kan deltage – det foregår fra jorden, og i et tempo som alle heste – også ungheste –  kan være med til. Man skal kunne håndtere hesten selv – eller have nogen med til at hjælpe, hvis der er behov for det.

Det er muligt at opsætte en lille fold til hestene, alle skal selv have hegnsmateriale og en vandspand med.

Adressen er: Vittrupvej 15, 7850 Stoholm. Læs mere om stedet på us-mustang.com

Har du dækkener eller andet udstyr, der trænger til vask og evt. imprægnering, kan det medbringes og indleveres, for Trine driver også en top professionel dækkenservice – se daekkenservice.dk

Tilmelding via Sporti fra 01.03.23

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Junior, Kurser- og foredrag. Bogmærk permalinket.