Baneopdatering – Ridebanen i Havredal er ÅBEN!

Den nye bane i Havredal er blevet prøveredet, og den er superdejlig at ride på! Nökkvi’s baneteam vurderer, at den straks skal i brug, så alle kan have glæde af den fra nu.

Banen er en smule blød nogle enkelte steder, men brugen af den, vil være med til at stampe den til på den mest naturlige måde.

Der vil blive sat en tromle ud til banen, som skal bruges til at trække over banen efter ridning (den både trækker af og tromler).

Den nye bane er derfor ÅBEN for ridning, til glæde
for Nökkvi’s medlemmer og deres heste!

Vedr. brugen af banen, er forholdene ikke anderledes end hidtil:

  • Vi anbefaler, at man såvidt muligt parkerer i gården ved Havredal gl. skole. Skulle der fremkomme “heste-efterladenskaber”, skal disse fjernes fra gårdspladsen, inden man kører derfra igen.
  • Efter undervisningshold SKAL banen tromles og trækkes af. Eventuelle “heste-efterladenskaber” skal fjernes fra banen. Der vil snarest blive sat redskaber frem ved banen til dette formål.
  • Efter almindelig ridning på banen, henstiller vi til, at man, hvis man har et køretøj med, som kan klare det, i videst muligt omfang trækker og tromlen banen over, så det også er fedt for  de næste at komme på banen.

Og så er det bare at sige
.
RIGTIG GOD FORNØJELSE
.
med vores flotte nye bane!

M.v.h.
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.