Hjælperfest – DM ALRID 2012

.

Alle I, som deltog som hjælpere ved Nökkvi’s ALRID-stævne – både før, undervejs, og ved oprydningen – I gjorde et fantastisk stykke arbejde, og var en kæmpe del af den succes som stævnet fik!

Vi kan ikke takke jer nok – og derfor dette arrangement:

Den 27. oktober 2012 kl. 14.00
på Havredal Gl. Skole

Her vil der være lækker mad til alle – ganske gratis.
Drikkevarer kan købes til rimelige priser.

Mange af jer har jo været med til at bygge forhindringer, rydde stierne i Ulvedal, eller siddet som officials under stævnet. Måske har I fået lyst til at prøve at springe selv – det er rigtig sjovt, og derfor foreslår vi at de der har lyst mødes på skolen allerede kl. 10.30 – med hest -for så at ride en tur ud på ruten, og måske springe et spring eller to!

Junior-hjælpere er selvfølgelig også velkommen til at deltage i rideturen. Vi laver en særskilt tur for jer, så I kan ride sammen, hvis I vil det. Der rider mindst to voksne sammen med jer.

Efter rideturen kan man vælge at køre hestene hjem, eller lave en fold nede ved banen, hvor de kan stå til vi er færdige! Husk selv at medbringe materiale til fold.

For at vi kan bestille mad til det rigtige antal, vil vi gerne, senest den 21. oktober 2012, vide om du kommer, og om du skal med ud og ride!

Send tilmelding til
mette.b.helberg@gmail.com

M.v.h.
Bestyrelsen

.
PS!  Arrangementet er ikke specielt for Nökkvi medlemmer – det er for dem, der hjalp Nökkvi ;-).  Rideturen er omkring 10 km og varer vel 1½ – 2 timer. Vil man ikke springe, rider man bare uden om!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.