Kontingentbetaling og medlemsregistrering, nov./dec. 2012, via www.sporti.dk


.

Det blev på sidste generalforsamling besluttet, at betaling af kontingent fremover skal ske via www.sporti.dk. Samtidig med kontingentbetalingen sker der elektronisk medlemsregistering af alle medlemmer, via de oplysninger der indtastes på www.sporti.dk.

Formålet med den elektroniske medlemsregistrering er bl.a. at lette kasserens fremtidige arbejde og samtidigt sikrer det, at vi kan indberettet korrekte medlemstal til DI, tipsmidlerne, og muliggøre at søge tilskud til ungdomsarbejdet via Viborg Kommune.

 

Du kan læse mere om kontingentbetaling og medlemsregistrering her på hjemmesiden (klik her for link til info-side) eller læs mere i det netop udsendte klubblad, Nökkvi Nyt, oktober 2012 (klik her for link til elektronisk version af bladet).

Hvis du vil gå direkte til medlemsregistrering og kontingentbetaling på www.sporti.dk, kan du klikke her eller på SPORTI-udklippet ovenfor.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Efter den 15. november 2012 kontakter Nökkvi’s kasserer telefonisk de medlemmer, som ikke inden da har indbetalt kontingent via www.sporti.dk. Dette med henblik på, efter aftale, at sende girokort til de, som måtte ønske at ordne kontingentbetaling på den kendte måde.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Husk!!
Du skal have betalt kontingent senest 30. november 2012 for at være stemmeberettiget til generalforsamlingen den 1. december 2012.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.