Trailerlæsnings Kursus & Foredrag

Trailerlæsning

Trailerlæsnings Kursus & Foredrag ved Bettina M. Holm fra Hesteleg

Lørdag d. 13 Maj  kl 10.00

Havredal gamle skole, Ulvedalsvej 32 Havredal, 7470 Karup

Foredrag og Kursusudvalget har,  efter manges ønske, nu fundet en der vil  komme og lære os hvordan vi får vores heste til, at gå ind i traileren uden problemer!

Bettina Holm stiller os i udsigt, at vi vil få et indgående kendskab til, hvordan heste reagerer på kropssprog.

For at få det bedste ud af træning med hesten, er det et godt redskab at lære krops-kommunikation mellem hest og rytter, siger hun.

Hesteleg arbejder ud fra 4 forskellige personligheder/typer af heste, hvor der så inden for hver personlighed er forskellige grader, fra ekstrem til mild reaktion i forhold til indlæring og reaktionsmønster.

Alle disse forskellige typer har noget de er gode til, spørgsmålet er så, hvordan man kommer bedst hen til målet og hvordan aflæser man hesten og finder den bedste træningsteknik, f.eks. I forhold til at gå i en trailer, tage på tur, stå stille ved opstigning eller, hvad man nu bliver udfordret på.

De fire typer er:

Den udadvendte og selvsikre type. Den udadvendte og usikre type. Den indadvendte og selvsikre type. Den indadvendte og nervøse type.

Kom og hør meget mere om hvad der ligger gemt i en type som er ”udadvendt og selvsikker”, eller ”indadvendt og nervøs”. Se om du kan genkende din egen hest i en af typerne.

Prisen er kr 275,- for foredrag og demonstration af trailerlæsning.

Efterfølgende vil det være muligt at bestille tid for privatundervisning, med egen hest, for kr 200,-

Ved du på forhånd, at du vil have tid hos Bettina, kan du sætte din hest på fold på Havredal. Det er også muligt at få Bettina med hjem bagefter, mod betaling af kørepenge fra Havredal til din adresse.

Tilmelding til Ruth på tlf. 29922202 eller mail ruth@flammild.dk senest fredag den 5 Maj.

Prisen er Inc. Kaffe og kage. Medbring selv madpakke. Øl og vand kan købes til Nökkvipriser.

Hesteleg startede op i 2007, hvor weekendkurser i Horsemanship og tilridning af ungheste var primær, men er efterhånden blevet specialiceret inden for trailerlæsning og undervisning i at forstå og arbejde ud fra hestenes personlighed

Bettina har arbejdet professionelt med heste siden 1987 på et par forskellige rideskoler i Danmark, Været groom i England, arbejdet med araberheste på Stutteri Egholm, Travheste på Stald Kima,
Deltaget i undervisning med blandt andre: Honza Blaha(Tjekkiet), David Lichmann (USA), Klaus Ferdinand Hempfling, Pat Parelli(USA), Walter Gegenschatz (schweiz), Andrew McLean(Australien) og hans søn, Warwick McLean.

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Kurser- og foredrag. Bogmærk permalinket.