Beslutningsreferat af ekstraordinært bestyrelsesmøde 31. juli 2017 hos Anette Andersen.

Deltagere: Søren Møller – Anette Andersen – Louise Sørensen – Ruth Flammild – Lars Jensen – Lene Gehlert – Malene Graversen – Keld Flammild og Marianne Lemming (referent)

Dagsorden:

Louise Sørensen udtrædelse af bestyrelsen:

Det betyder derfor at Marianne Lemming som 2. suppleant indkaldes til at indtræde i bestyrelsen.

Louise havde udarbejdet skabeloner og guidelines til hendes mange opgaver. Vi fik udleveret disse og hun gennemgik herefter opgaverne.

Opgaverne er bla: Sporti, CVR register, Dropbox, Facebook, velkomstbrev, dagsorden til bestyrelsesmøder, booking af skovene, kontakt ved arrangementer, print til generalforsamling, nyhedsmail via sporti, print af blad osv. og ikke mindst kasserer jobbet, som er en stor post.

Anette orienter om opgaver der er til jubilæumsfesten den 23. september i Almind forsamlingshus og aktivitetsdagen den 9. september i Havredal, og havde i den forbindelse udarbejdet en huske- og check-liste over opgaver, der skal varetages.

Opgaverne bliver endelig fordelt på næste bestyrelsesmøde, denne gennemgang for at få reklameret mere for arrangementer på hjemmesiden og jubilæumsfesten på Sporti.

Derefter blev Louises opgaver uddelegeret:

Beslutning:

Anette Andersen: Kasserer og alt hvad det indebærer, holde regnskab, betale regninger, kassererens beretning på generalforsamlingen og meget andet. Booking af skovene ved arrangementer, forberedelse og printning til generalforsamling sammen med Søren Møller.

Søren Møller: Oprettelse af Dropbox, kontakt med sponsor OK, forberedelse, Facebook, udarbejdelse og printning til generalforsamlingen, sammen med Anette Andersen.

Marianne Lemming: Sporti, inkl. Udsendelse af nyhedsbrev via Sporti og andet medlemskontakt i forbindelse med Sporti. Udsendelse af velkomstbrev til nye medlemmer og referat skrivning til bestyrelsesmøder. Indberetning 1 gang årligt medlemstal til Central foreningsregister.

Malene Graversen: Kommende arrangementer, forberedelse af tekst og kontakt med dem, der står for de enkelte arrangementer. Sende teksterne til hjemmesideansvarlig og evt. til Sporti ansvarlig.

Keld og Ruth Flammild: Nökkvi Nyt opgaver, bla. Printning og forsendelse af blad, der undersøges hvad der er bedst og billigst at gøre.

Næste ordinære bestyrelsesmøde er den 18 august kl 1900 hos

Søren Møller, Viborgvej 88, 7470 Karup

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.