Upcomming bitches 2018

AFLYST

Kære yngre kællinger i Nökkvi….

Vi er nu mindre inspireret af klubbens ægte kællinger end de foregående år og har efterhånden fundet vores egen stil. Derfor inviterer Tanja og Malene igen på en fed weekend d. 15.-16. september 2018.

Vi mødes kl. 10 ved familien Graversen Ulvedalsvej 53, 8620 Kjellerup,

I år vover vi os ud i nyt tærren og rider mod Kompedal (Malene drikker sig derfor ikke så fuld på turen som sidste år for, så finder vi ALDRIG hjem igen :-) Turen foregår i middeltempo med gode strækninger i tölt/trav. Vi rider i et hold.

Vi medbringer alle madpakker og lunkne øl i sadletaskerne til når vi holder frokost pause og de mange andre pauser.

Turen vare ca. 4-5 -6 timer med masser af pauser (husk lommelærken, spiritridning er ikke noget vi tager så tungt :-)

Vi overnatter i rytterstuen, spiser noget go’ mad og hygger til den lyse morgen ( vi plejer at gå tidligt i seng :-). Hestene overnatter i separatfolde. Hvis der er stemning for det rider vi en tur igen søndag.

For at deltage er du minimum 22 år gammel og tilhører generationen yngre end de ægte kællinger. Kan du kun komme til dele af arrangementet, er du stadig mega meget velkommen.

Pris: 185 kr. som dækker aftensmad, morgenmad og øl/sodavand til måltiderne OG Sure kællinger. Medbring selv ekstra drikkevarer. Hvis du har spørgsmål så tøv ikke, ring  ALT kan løses!

Tilmelding: til Tanja Knudsen på tlf. 20420708 eller Malene Graversen på tlf. 22806017 seneste den 31. august. Tilmelding er gældende fra der er indbetalt til Tanja på mobilpay og tilmeldingen er bindende.

Medbring: evt. foder til hesten + foldmateriale, Sove grej, Madpakke til frokost lørdag, Sangstemmen og digter-genet, ekstra af de våde varer og det gode humør :-)

Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig weekend.

Kærlig hilsen Tanja og Malene

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Rideture. Bogmærk permalinket.