Spa-dag

______________________________________________________________

På grund af problematikken omkring herpes-virus anbefaler den lokale dyrlæge, at man isolerer sit hestehold og afventer situationen. Flere stalde i området har derfor valgt at isolere deres heste.

Arrangementet er derfor aflyst

Better Safe than Sorry
______________________________________________________________

Hej Nökker,

Vores spadag den 11. februar blev desværre aflyst hos Midtjysk spacenter v. Marianne og Rusbjerg Dyreterapi, men nu har vi fået en ny tid. De der var meldt på sidste gang er selvfølgelig blevet spurgt og der er nu 4 ledige pladser, så vi håber nogen er friske med lidt kort tidfrist.

Så kom og være med til en dejlig oplevelse for heste og jer.

Søndag D. 6 maj 2018  kl. 11. hvor starter Marianne op for vandbåndet hvor hesten for lov til at træne ben og ryg muskler i vand. Efterfølgende for hesten lov til at komme ned under den varme sol, hvor Heidi Rusbjerg vil give den en omgang helende Kraniosekral massage.

I kan læse mere her:
www.midtjysk-spacenter.dk og
https://www.facebook.com/Rusbjergs-Dyreterapi-1182044288590352/?fref=ts

Der er plads til 10 deltagere, efter først til mølle princippet. Vi laver en tidsplan så I ikke alle behøver komme kl.11.00, afholdes ved minimum 6 deltager

Tilmelding senest: onsdag d. 2 maj.  Til Malene Graversen 22806017

Pris 425 kr.- som betales på dagen- der er bindende tilmelding. Bliver du forhindret forventes det at du betaler via mobilpay til Malene, eller finder en der kan overtage din plads :-)  Der betales med mobilpay eller kontant til Marianne og Heidi.

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet. Bogmærk permalinket.