Foredrag om Riderute Thy.

Tirsdag d. 5. marts kl. 18.30
Spisesalen på Havredal – Ulvedalsvej 34, 7470 Karup

Vi får besøg af lokale ildsjæle omkring rideruten, der vil fortælle dels om ruten, men også om naturen, hvad man kan se undervejs, hvor kan man holde pauser, parkere, overnatte både selv og med sin hest, eller hvor kan man eventuelt leje en hest? Du kan få svar på dine spørgsmål, og få ideer til en weekend, en ferie eller bare en dagstur med hesten.

Der er kaffe og kage – pris for arrangementet kr. 40

Tilmelding til Mette Helberg – på SMS 23 93 52 84 – senest 1. marts

Lidt om Rideruten Thy: Det er en markeret riderute gennem Danmarks største Nationalpark. Den strækker sig over 100 km gennem den barske, men smukke natur; gennem skov, til ferske søer, langs havet og ad lange stier med udsigt til klitheden.

Dette indlæg blev udgivet i Kurser- og foredrag. Bogmærk permalinket.