Undervisning for Nökkvi medlemmer af Frederikke Stougård & Emil Fredsgaard Obelitz

40 minutters ene undervisning ved enten Frederikke eller Emil

Følgende datoer:
Onsdag d 10/4 – 2024
Onsdag d 8/5 – 2024
Onsdag d 5/6 – 2024
Onsdag d 3/7 – 2024

Planen er at de kommer en gang i måneden, så hvis interessen er der, fastlægger vi flere datoer.

Nökkvi medlemmer: 350 kr
Nökkvi medlemmer under 18 år 250 kr

Tilmelding til Line Thybo på messenger eller tlf. 29 70 97 46
Betaling skal ske ved tilmelding på mobilpay til Line på 29 70 97 46
Tilmeldingen er bindende.

Du er velkommen til at sælge din plads hvis du bliver forhindret i at deltage.

Man kan tilmelde de enkelte dage men også få en fast plads.

Frederikke og Emil vil undervise på Havredal banen samtidig, hvilket de har erfaring med. De arbejder sammen til hverdag og har samme tilgang til hestene. De hjælper også hinanden med at træne deres heste til dagligt.

Så har du tidligere fået undervisning ved Frederikke, så kan Emil sagtens hjælpe med at videreudvikle dig og din hest, eller omvendt.
Undervisningen foregår på Nökkvi’s dressur og ovalbane i Havredal.

Frederikke Stougård har stor erfaring som underviser og har flere elever der har høstet medaljer ved store internationale stævner, Danmarksmesterskaber og nordiske mesterskaber. Selv har hun også været fast på landsholdet de sidste 7 år og i år blev hun Nordisk mester i 4.1 og firegangskombination. Selvom hun har erfaring med at undervise ryttere på højt niveau og selv rider på højt niveau, er hun god til at tage hest og rytter på lige præcis det niveau de er på. Hendes undervisning henvender sig derfor til ryttere på alle niveauer – fra begynder til konkurrenceryttere. Frederikke tager alle problemstillinger op, om det er balancetræning, smidig- og lydighedsøvelser, tølt træning eller bare for at få nogle input til at gøre træningen sjovere for både hest og rytter. Der vil være god tid til fordybelse og spørgsmål.

Emil Fredsgaard Obelitz er en dansk eliterytter og har arbejdet fuld tid med islandske heste i nu 13 år. Af dem har de 5 år været på Island. Efter hans tid på Island, fik han arbejde på Stald Gavnholt ved Agnar og Anne Stine og var der i lige knap 3 år. Siden da har han drevet en selvstændig træningsstald.

I hans undervisning er det vigtigt, at der bliver skabt en dialog med rytteren, så de forskellige udfordringer kommer frem. På den måde kan i få tjek det, du som du som rytter har brug for. Ligeledes er det hans mål, at du får “så mange redskaber” i værktøjskassen som muligt. Dermed får rytteren selv en god idé og viden om, hvordan man kommer igennem de mange problemstillinger, der kan og vil komme undervejs. Det er vigtigt for Emil, at rytteren får den hjælp og de idéer, der gør, at I bliver udrustet til selv at tage de selvstændige og problemløsende briller på, når I så kommer hjem. For det er derhjemme, at arbejdet, som virkelig rykker hesten, sker.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer.

Tilmelding eller spørgsmål kontakt Line Thybo tlf. 29 70 97 46

Dette indlæg blev udgivet i Rideundervisning. Bogmærk permalinket.