Ridetur i Klosterheden 2016

Invitation til ridetur i Klosterheden søndag den 18. september 2016

Vi mødes ved Maskincentralen, Fruerhøj, Hovedvejen 1, 7620 Lemvig søndag den 18. september kl. 10.30

Klosterhede og Kronhede er statsskov, beliggende mellem Holstebro, Struer og Lemvig. Arealet er ca. 67 km2. Flynder Å deler Klosterheden og Kronheden. Der er en meget varieret og smuk natur med en forskelligartet beplantning og mange vandløb og søer.

Det bliver en rolig tur med skridt, trav og tölt.

Vi regner med en heldagstur, afhængig af vejret. Efter et par timers ridning er der frokostpause, hvor medbragt mad og drikke nydes.

Kørselsvejledning: Det er vigtigt at følge kørselsvejledning. Bruges GPS eller lign., så anvises veje, hvor motortrafik ikke er tilladt, og man risikerer en bøde.

Kør via Holstebro. Fra Holstebro køres af Vilhelmsborgvej mod Lemvig, vej nr. 521, gennem Linde. Et par km efter Linde drejes til højre af Klosterhedevej, vejskilt mod Gudum, ca. 2 km, herefter til venstre af Gl. Landevej ca 2 km, så kommer man til skovfogedboligen Fruerhøj, der har adresse Hovedvejen 1, men med tre indkørsler fra Gl. Landevej. Der skal køres ind af den tredje. Følg vejen bagved skovfogedboligen videre frem til Maskincentralen.

Max 14 deltagere – først til mølle princip.

Tilmelding i perioden mandag den 5.- til onsdag den 14. september, på sms 5121 3339 eller mail ingemarg2@gmail.com Spørgsmål kan rettes til Inger Margrethe på 5121 3339 i samme periode.

Hestevrinsk og mange hilsner

Terje og Inger Margreth

Dette indlæg blev udgivet i Rideture. Bogmærk permalinket.