Hubertus 2019

Kom og vær med til at fejre Hubertus i Kompedal søndag den 3. november.  Der vil være to muligheder – et Hubertusridt og en Hubertusjagt.

Hubertusridt – er en tur på omkring 10. kilometer, hvor tempoet vil være i skridt og tølt/trav, hvor vi kommer lidt rundt i plantagen og nyder efterårets farver og dufte. Den stille tur rider anden rute end selve jagten med formål, at give alle en ”god tur”.

Hubertusjagt – en tur på omkring 15. kilometer, hvor alle gangarter kommer i spil – under ridtet vil der være omkring 20 forskellige forhindringer (spring, grøfter, vandgrav og lignende) – ridtet afsluttes med et opløb for de ekvipager, som har været over alle forhindringer.

Det gives 10, 8, 6 klubmesterskabspoint for følgende placeringer: 1. 2. & 2.-sidsteplads, og at man kan optjene 3 point for at gennemføre Hubertusjagt.

Bestyrelsen gør opmærksom på, at der gives 1 point for at gennemføre Hubertusridt, da der i årets løb ikke har være mange muligheder for at optjene point til klubmesterskabet andet end til ringridning og ved årets stævner.

Derfor vil vi gerne give mulighed for at optjene point ved Hubertus også for at give juniorerne og andre mulighed for at kunne deltage i Hubertus uden at de skal deltage i x antal spring og i et hektisk opløb.

Fælles for begge ridt:

– Mødested Kompedallejren – Kompedalvej 13, 7442 Engesvang
– Vi rider ud klokken 1300.
– Det er muligt, at opstille fold.
– Efter ridt er der fælles hygge i kompedallejren over en gang suppe.
– Kun for Nökkvi-medlemmer
– Pris for deltagelse: 25 kr

Tilmelding via Sporti.

Spørgsmål eller kommentar: Skriv eller ring til
Marianne Lemming Tlf: 23 39 42 46

Mange hilsner Nøkkvi´s bestyrelse

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet. Bogmærk permalinket.