Temaaftener omkring longetræning

To torsdage i januar 2023 dykker vi ned i longering som træningsform med Betina Buus Rasmussen, BBH-basisinstruktør | Kropsterapeut

Jeg deler, hvordan jeg anvender longetræning og hvad jeg mener god longetræning indebærer. Aftenerne er for dig, der gerne vil godt i gang med at longere og for dig, der gerne vil have ny inspiration til din træning.

Torsdag den 12. januar 2023: Vi ser på indlæring og tilvænning til longe, forskellige signaltyper og brug af dem på afstand, valg af udstyr og forskellige variationer/øvelser i longen. Den basale longetræning gennemgås og vi kan måske også nå omkring trouble shooting.

Torsdag 26. januar 2023: Markører og bomme er meget effektive til at give både longefører og hest et fokuspunkt og/eller forbedre hestens bevægemønster. Vi gennemgår kort hestens egenbalance og forudsætningerne herfor. Herefter ser vi på forskellige muligheder, for at anvende rekvisitter i din longetræning.

Begge aftener vil have samme opbygning:
18:00 Velkomst og teori i teltet i ridehuset
19:00 En skål suppe og lidt hestesnak
19:30 Praktisk demo med et par heste, hvor jeg viser, hvordan jeg anvender longearbejdet i min træningspraksis.
20:30 Afrunding og spørgsmål

Ovenstående er ca. tider og kan ændre sig lidt ift spørgsmål, demoheste m.m. Vi skal være i ridehuset, så husk varmt tøj! Teoridelen og suppen er i teltet, og vi forsøger at sætte lidt varme på til lejligheden.

Du får en lille folder med ‘højdepunkterne’ med dig hjem fra hver aften. Husk evt. blok til dine egne notater. Der er kaffe/te med i prisen.

Priser inkl. moms:
Én enkelt aften: kr. 300,00
Begge aftener: kr. 550,00

Tilmeld dig via linket: https://haugevejenshestecenter.dk/nokkvi/

Der er maks. 15 pladser til hver aften. Tilmelding er bindende

Dette indlæg blev udgivet i Kurser- og foredrag. Bogmærk permalinket.